Arkiv

Flere flyruter til Nord-Øst legges ned.

Nordøst mister enda flere flyreiser av Azul.

Det er ikke bare Natal som har erfart at luften går ut av ballongen, når det gjelder fly-ruter til Nord-Øst området. Problemet er for tiden vanlig i nordøst. Journalisten Fabio Cardoso forteller i sin blogg med turismen i fokus, at Infraero nå bekrefteter at fra September 23de, så vil ikke Trip/Azul  lenger betjene fire flyreiser som forbinder  Salvador og Fortaleza, med mellomlandinger i  Maceió og João Pessoa.

Og enda mer: fra 4de September så vil flyselskapet avslutte flyruten mellom Salvador og Campina Grande, i tillegg til å gjøre andre mindre endringer på rutetidene mellom Recife og Campina Grande.

Ifølge Trip/Azul er målet for endringene en nødvendig justering av sitt rutenett i området. Journalisten  Cardoso mener at belegget på disse rutene var alt for dårlig og var derfor et rent tap for selskapet.

Natal var det første stedet som fikk merke innskrenkingene og nå følger altså flere byer/ruter etter i samme løypa. Dette er ekstra trist, for Natal og de andre byene i Nord-Øst er avhengig av et bra rutenett i denne delen av Brasil, for å kunne tiltrekke seg turister. Hotell organisasjonene i området er også meget skuffet over utviklingen!

Vi her på gjerdet gremmes alltid over at det blir stadig færre turister som kommer til «Solskinnsbyen» Natal, noe som er med på å forsterke den onde sirkelen av kriminalitet – dårlige økonomiske tider for myndighetene – dårlig belgg på hotellene – arbeidsplasser som forsvinner etc.