Arkiv

Deler av Ponta Negra avstenges på nytt.

Sivilforsvaret avsperrer på nytt deler av Ponta Negra stranden.

Sivilforsvaret i Natal, avsperrer for tredje gang i år, deler av Ponta Negra-stranden. På onsdag (7), har man markert et område som avsperringen fremdeles gjelder for. Dette området er nær et nytt sammenbrudd når som helst, ifølge direktør av Department of Civil Defense, Santos Jeoás.

Området er flagget som farlig for å unngå ulykker med de gående/fotgjengere i dette området. Det føderale offentlige departementet i Rio Grande do Norte (MPF/RN), har etter en inspeksjon, avgjort en lokal forespørsel på mandag om sikkerheten i dette området, til tross for at sivilforsvaret ikke varslet om noen fare, Jeoás sa at etaten bestemte seg derfor for å utsette opphevingen av forbudet inntil videre.

Avsløringen til /MPF MPFV fra inspeksjonen, fant stor risiko for svømmere og fotgjengere og for å ikke friste skjebnen, så opprettholdes forbudet.

Ca to tusen kilometer av beskyttende folie har allerede blitt brukt langs strendene våre i år. Men til tross for konstant overvåking i områdene, er det er ingen identifikasjon om at denne beskyttelsen svikter enda. «Vi ber også om et samarbeidet med befolkningen og strand-selgere for å opprettholde dette forbudet, med tanke på sikkerhet for alle som passerer gjennom dette området og følge skiltning og anvisninger.

125787