Arkiv

En ypperlig kombinasjon.

Det må vel i beste mening sier å være bra kombinere en jobb som advokat og en misse tittel?

Drømmer er ikke like, men profilen til kvinner som ønsker seg en krone og samtidig lever etter lovene, er ganske forskjellig fra stereotypen som er opprettet over tid rundt misse skjønnheter. Advokaten Cristina Alves, på 24 år, Miss RN 2013 sist torsdag (8), er et bevis på endringen. Chung, representant for Parnamirim, bare overgått i skjønnhet og sympati for de andre 24 kandidater til tronen av den vakreste kvinnen i staten. Deres tillit på catwalken reflektert i publikum: det var størst og mest bifalt fra av publikum for Cristina Alves. Hun mottok kronen av Miss RN 2012, Kelly Fonseca og gjeldende Miss Brasil Gabriela Marcus  og som var tilstede og ga prestisje til konkurransen avholdt i forsamlingshuset, Via Costeira.

126019