Arkiv

Navnet på den nye flyplassen er nå endelig bestemt.

 

Grunnlovs-kommiteen  (CCJ) av Federal Chamber,  godkjente tidlig på ettermiddagen av onsdag (14) navnet av journalist Aluízio Alves til flyplassen São Gonçalo gjøre Amarante. Avstemningen var enstemmig vedtatt, og i alle komitéer, saken går nå til Senatet.

Adriano AbreuO São Gonçalo lufthavn er under bygging og bør kunne begynne å fungere  i April 2014.

I sin profil på Twitter, sier Mr Henrique Eduardo Alves, at han er meget overrasket og takknemlig for kommiteens besluttning og legger også til at han er meget stolt og ærbødig til valget av navn som  CCJ gir navnet på den International Airport São Gonçalo.

 

Flyplassen er ventet å begynne å bli operert i April 2014, før starten av World Cup. Totalt skal 410 millioner reals investeres i arbeidene.

122825