Arkiv

Streiken hos politiet, hindrer etterforskingen av lovbrudd.

Etterforskningen av mordet på Renata Barbosa de Almeida, 36-åringen funnet død sist onsdag i Ponta Negra, har ikke begynt enda. De første skrittene av innsamling av data og bevis på kriminaliteten, starter bare kanskje i neste uke. I tillegg til sivile politiets streik som utsetter starten på etterforskningen, så representanten for ansvarlig for den spesialiserte politistasjonen for kvinner (DEAM) er «syk».

Renata Alexandres bil er ny-vasket og er blitt tilbakelevert til familien snart etter at kroppen var fjernet  – der forsvant sikkert en masse bevis?

Renata Barbosa var målrettet henrettet i bilen med ett enkelt skudd i hodet.

Det er ille at representanten Karen Cristina Lopes, innehaver av Specialized Dep. for kvinner, er «syk», men hun sier at hun vil gjenoppta arbeidet ved politistasjonen neste tirsdag. Omtrent all etterforskning fra det sivile politet er nå stoppet opp og da særlig i Zona-Norte i hovedstaden. Dette er en særlig alvorlig situasjon, som fort kan oppfattes som «fritt frem» for kriminelle elementer i Natal?

Endel bevis ble likevel samlet inn fra bilen før den ble vasket og tilbakelevert til familien sier politiet, men hoved etterforskningen er ennå ikke kommet igang – etter så lang tid.

Vi her på gjerdet sitter ofte og gremmer oss over det som skjer og føler enkelte ganger at vi er kommet til «Streikenes hovedstad» istedet for Solskinnsbyen vår? Men våre brassevenner sier at streiker har alltid vært en svøpe for samfunnet i Brasil og det skal så utrolig lite til for å uløse en streik som nesten alltid rammer en uskyldig tredjepart.

Sukk!!!