Arkiv

Banken Santander stenger delvis pga en streik.

Vi tar også med at en disputt vedrørende arbeidsforholdene i banken Santander i Natal, har ført til streik.

Bredden av Rio Grande do Norte besluttet å stenge, på fredag (16), alle filialer av Santander i hovedstadenl. Protesten ble en realitet etter at generalforsamlingen avholdt et møte igår kveld angående samtaler om ansettelser av flere ansatte i førgår kveld (15) Denne bankens arbeidere klager over overdreven arbeidsbelastning og av visse spesielle gjøremål.

ArbeiderUnionen peker på den prekære situasjonen i Santander, hvor en person blir satt til å behandle flere (tre-fire) personer samtidig og dette går ut over medarbeideren og ikke minst service nivået ut mot kundene. Banken er særskilt overvåket av ArbeiderUnionen, etter at man har sagt 3.500 medarbeidere i fjor. Noe som har lagt et unødig ekstra  press på de gjenværende ansatte i banken.

Grenene av Santander vil bli stengt hele dagen, med plakater på dørene til de viktigste filialene/byråene, med opplysninger til publikum  om grunnen til streiken.