Arkiv

Å det regner å det regner og det blir så vått og rått.

BR 101 oversvømmet etter et par timer med regn

Regnet som plutselig pøste ned på ettermiddagen søndag (18) etter en morgen med sol og varme, forårsaket oversvømmelser flere steder i hovedstaden i RN.. På BR 101, ved siden av nye Arena-das er Dunas, fortale flere observatører om biler som nærmest «seilte i sin egen sjø» ute i vannmassene og mange bil eiere fikk oppleve sit verste mareritt til nå og måtte bare forlate kjøretøyene sine, etter at de hadde forsøkt å forsere vannmassene – men man trosser ikke moder natur ustraffet må vite?

Ifølge National Institute for rom forskning (INPE) var sannsynligheten for at det skulle bli regn på søndag 90%. Temperaturen lå  på rundt 22 c ved 16:00 tiden og med en relativ luftfuktighet på ca 94%. National Institute of meteorologi (INMET) registrere frem til  kl 19:00, mer enn 80 mm regn i dag i Natal.

På grunn av regnet som styrtet ned, ble også en del av asfalten på avenida Engenheiro Roberto Freire, foran CCAB ødelagt. På grunn av alle disse kraterene var trafikken meget treg i Ponta Negra-sentrum retningen.

 

Været i byen er for tiden beståenede av mange tunge skyer med periodiske regn, noe som antagelig vil kunne fortsette i en periode til. Prognosen for idag (19) er bedre med overskyet vær, men også nå fare for plutselige regnbyger.

Vi her på gjerdet sitter på sitteunderlag og har med oss både sydvest, regntøy og paraplyer, så vi lider ingen nød her oppe.

126494