Arkiv

Ilter demonstrasjon

Demonstrasjonen stopper flyten av trafikken på BR-101 i São José de Mipibu på lørdag.

Trafikken denne morgen på lørdagen (17) på BR-101, å Goianinha-Natal området, ble plaget med kø tendenser på grunn av en manifestasjon (protestmarsj) av innbyggerne i kommunen São José de Mipibu, på tidspunktet ved 10:00 tiden.  Protestantene var hissige og satte fyr på endel gamle bildekke, noe som forstyrret trafikken i hele tre av filene på BR-101. I henhold til føderale motorveie politiet, forlangte  demonstrantene en fortgang av bygging av en gangvei over motorveinen pga flere stygge ulykker i den siste tiden på motorveien.

 

Ifølge PRF (UP)  ved inspektør Everaldo  så, begynte demonstrasjon på omtrent kl. 10:00 og først ved kl. 11:45 tiden, etter ankomsten av det føderale motorveie politiet, så ble det mere ordnede forhold på motorveien, der tre av filene var okkupert av demonstrantene. Stemmningnen var til tider både ilter og hissig, men man ungikk håndgemeng når PRF kom tilstede.

Demonstrantene truet med nye manifestasjoner, om ikke myndighetene snart får opp gangbroen som er lovet for lenge siden.

Vi her på gjerdet kan bare bekrefte at det skjer ofte ulykker langs BR-101 motorveien og hvor skjødesløse fotgjengere stadig krysser trafikken på motorveien på en måte som ofte får oss til å heve øyebrynene. Man forstår ikke alltid at hastighetene her er store her (langt over fartsgrensen) og at man har svært liten tid på seg til å krysse denne brede veien?