Arkiv

Elev i 7de klasse truet lærer med revolver.

Den syvende klasse studenten på skolen Escola Estadual Betlehem , som truet en mattelærer sist fredag med en revolver, overføres nå til en annen skole. Avgjørelsen ble diskutert på et møte som ble  avholdt i går med tilstedeværelse av ledelsen på skolen, andre rådgivere og representanter fra sekretariatet av staten for utdanning og kultur (SEEC). Studenten er enig med forslaget, fordi han mener ikke vil bli akseptert i skolemiljøet der han studerte lenger. I et eksklusivt intervju med avisen  TRIBUNA do NORTE sa tenåringen hun ikke vet hvorfor trakk en revolver mot læreren og kunne ikke gi noen fornuftig begrunnelse for dette.

I tillegg til å diskutere fremtiden til skolen med tenåring, så brukte man siste natts møte til å prøve å komme frem til nye metoder for å unngå vold på skolene.
DCFS West arrangert en plass i en annen skole for tenåringen.  Profesjonell overvåking og psykologisk oppfølging var også et av forslagene til oppfølging av denne studenten, som vil være avgjørende for å bestemme de neste trinnene for studenten. «Overføringen avhenger av psykologiske evalueringen. Vi vet ikke om studenten rede for å komme tilbake i klasserommet, «grunnet Baloch.

Med en 38 kaliber revolver i hånden truet 15-års student av staten school Betlehem kammer, i byen håp, vestsiden av Natal, Oladipo mattelærer, 51 år. Etter blir forhindret fra skyting på læreren ble hun avvæpnet av en vakt som kom til.

Flere i jentas familie argumenterer med at hun har vokst opp med mye alkohol, vold og narkotika i hjemmet sitt.

Vi her på gjerdet, tror nok ikke at en lærerjobb var det første vi søkte på av jobber i Natal nei – det er helt sikkert.