Arkiv

Rådhuset vil bruke R 4,5 millioner på julebelysning i Natal.

Rådhuset vil bruke $ 4,5 millioner på jule belysning i hovedstaden.

Byen Natal vil investere R $ 4,5 millioner for en  dekorativ julebelysning av byen i løpet av julen. Informasjonen ble bekreftet i går (20) av det kommunale Institutt for urbane tjenester (Semsur). Ressursene kommer fra bidraget til offentlig belysnings tjenesten sin kasse  (Cosip) og brukes for innkjøp og montering av nye artikler som allerede er innkjøpt av byen. Byen ønsker å bruke dette materialet og holde byen med en festlig og flott julebelysning i VM – året.

Ponte Newton Navarro broen vil være et av stedene som får tildelt denne særskilte dekorasjonen.

Ifølge Semsur, vil pengene bli investert også til for utsmykkingen av byen med utsikt til 2014 FIFA World Cup, hvor Natal skal være vertskap for fire kamper. Ifølge rådhuset, så vil dekorasjonene avspeile på flagg fra land som vil konkurrere under World Cup og med en spesiell belysning, LED-lys plakater med hilsener på forskjellige språk og  maskoter, fotballspillere og andre ting knyttet til VM.

Vi her på gjerdet gleder oss for at man tross økonomisk elendighet i hovedstaden, ser seg i stand til å skape litt VM-steming – tross alt!

 

Kopi av Jul Natal