Arkiv

Ponta Negra stranden får trådløs dekning – Wi-Fi.

Gled dere som ikke kan unnvære Internett!

Ponta Negra strandens brukere, vil nyte godt av gratis Wi-Fi Internett på to punkter langs stranden/strandpromenaden., gjeldene fra onsdag 21.aug. Dette opplyses ifølge Marcos Martins, president i Association of arbeidere av Ponta Negra (ATPON) og på slutten av September vil dekningen nå helt ut til kantene av stranden.

Adriano AbreuA opplyser at Wi-Fi-nettverket er allerede tatt i bruk i området av kiosker 4 og 8. Prosjektet forutser å kunne strekker seg helt ut  til alle de nyskapende delene av Ponta Negra stranden.

ATPON og ByNatal.com, er leverandør av Internett-utstyret og logistikk, som har tilkoblingshastighet 100 megabyte per sekund (100 mb/s), som gir tilgang til 250 enheter samtidig. «I tillegg til fordel for innbyggere, så kan turister velge vår strand når de vil slappe av og likevel stå i forbindelse med resten av Brasil og verden gitt over Internett,» sa Malik.

«Vi vil ha denne Internett hastighet per punkt, som vil bli installert på hver av de 22 kiosker langs Ponta Negra», sa President ATPON. «Ved ferdigstillelse, så vil Ponta Negra-stranden være den første brasilianske stranden med 100% dekning av Wi-Fi,» la han til.

Malik husker at foreningen søkt bystaten for installasjon av prosjektet siden i fjor, men ikke fikk noe svar. «Men en dag, snakke han med Claudio og fortalte ham om prosjektet og han bestemte seg da å godta ideen og distribuere gut Internett-nettverket på stranden,» sa han.

 

Claudio Klemp, den tyske eieren av ByNatal.com, sa at i utgangspunktet er nå kiosk 4 og 8 er allerede i drift, med lovet hastigheten, også i testfasen, men først  innen 30 dager er tjenesten blitt fullt utbygd.

Vi her på gjerdet tar av oss sol-hatten i ærbødighet for slike mennesker som har forstått viktigheten av å være «front runnere» for slike turistvennlige magneter!

Godt jobbet!

126683