Arkiv

Operasjon gatelys.

Felles innsats for gatelysene i Natal.

I løpet av helgen, har den kommunale urbane tjenester (Semsur) hatt 600 telefonsamtaler vedrørende service innsats for offentlig belysning gjort av sekretariatet. Lørdag og søndag (25), var de 19 arbeidslagene i sving i  området nord for byen og i mange ulike distrikter. Tjenesten besto av kontroll av det elektriske nettverket, reparasjon og utskifting av lysarmatur og lamper.

Semsur tekniske service-tjenester ble holdt  åpen under hele helgen.

De største eventene avholdt ved  Pajuçara: 143 forespørsler har blitt besvart; deretter i Igapó, med 100; og Nossa Senhora med gjennomførte 89 serviceordrer. Dette var bare deler av resultatet av den felles innsatsen, «som ikke lot seg skremme av  regnet,» Ifølge direktør for avdeling av offentlig belysning av sekretariatet, Antônio Fernandes. Og legger til: «målet var å redusere antall akkumulerte krav og feilretting og å møte samfunnet.»

I mai samlet Semsur opp en rekke klager fra befolkningen på grunn av mangel på belysning på forskjellige steder i byen. En ny aksjon, signert i August, ga en tilbakeføring av arbeid og vedlikehold og uteglemte servicekrav kunne oppfylles.

Semsur endret tidsplanen for aktiviteter til å kunne møte befolkningen raskere. Nå vil arbeidet bli utvidet fra mandag til mandag og også i helgene, ordningen vil være en kollektiv innsats, fra 08:00 til 18:00. Den neste administrative regionen som skal til pers, er West sonen. Deretter går lagene for den østlige regionen og helt til slutt i den sørlige sonen av hovedstaden.

Borgere som ønsker å be om reparasjon på offentlig belysning bør ringe kundesenteret av sekretariatet gjennom nummer 0800-281-8980.

Vi som sitter og koser oss her på gjerdet vårt, skal ikke klage på noen mangel på belysning, for når solen går ned i 17:30 tiden (hver dag) da er vi allerede hjemme igjen og innomhus!