Arkiv

Kokain beslag på bussen.

Politiet tok kokain-langer på bussen i Natal.

Maximilian Johnson Lima ble arrestert på en buss linje 85, medbringende en kilo med kokain, utenfor supermarkedet Nordestão i Santa Catarina, i den nordlige delen av Natal. Arrestasjonen skjedde på ettermiddagen fredag (30).

Bil nr. 22 fra militærpolitiet har også arrestert en kammerat som hadde litt stoff med seg.  Johnson Lima, som bruker kallenavn  «Conga», ble ut ifra anonyme tips fra en av transitt passasjer, som mistenkte at duoen fraktet med seg narkotika på bussen.

 

De to kammeratene ble tatt med en kilo kokain-base, sier løytnant Julius César Alves, av den fjerde bataljonen av PM. Stoffet var innpakket i en rød skjorte, ble lagt igjen på setet av bussen av Maximilian, som sjokkert ble vitne til at politiet entret bussen.

Han skal nå for retten etter langer-paragrafen og kan vente seg mange mange år bak murene i et brasiliasnk fengsel. Snakk om et ødelagt liv, bare for en slik dritt som narko?

Her på gjerdet så rister alle sammen på hodet av narkotikabruk og håper på at politiet kan få inn flere annonyme tips – noe som har fungert meget godt i det siste heldigvis.