Arkiv

Natal får over 2.000 nye bo-enheter i et nytt boligområde.

I et møte med teknikere fra departementet for byer i Brasilia, opplyser bolig sekretær, Homero Grec,  en  presentasjonen av et condominium prosjektet i landsbyen La Plata I Ao XII, som skal bygges i nabolaget Guarapes, på vestsiden av byen. Ifølge informasjon fra Natal byer, kommer prosjektet til å kunne tilby 2.048 nye leilighetene, til en totalpris på R $ 125 millioner.

Ressursene kommer fra bolig lease fondet, ved departementet for byer. Prosjektet er allerede pre godkjent av departementet og krever bare  mindre formelle justeringer føre det hele vil være fullt formalisert. Forventning om Homer er ordfører av Grec Natal, Carlos Eduardo, tegner kontrakter om et joint-venture den 13 September og med signerte kontrakter til å kunne starte arbeidet snart etter.

Homero Grec avslørte at nabolaget får ulike Guarapes offentlige fasiliteter til å dekke behovet tilca 10 tusen mennesker som vil inbefatte 12 store condominiums under utviklingen. Utstyr for en helseklinikk, grunnskole, Centro Municipal de Educação integrert (CMEI) og en spesialisert referanse sentrum for sosial hjelp (Creas) skal etterhvert komme på plass. Settet med utstyr koster $ 9 millioner og kostnadene vil bli en null investering for kommunen.

Her på gjerdet langt fra området, så er vi glade for alle nye bo-enheter i området, for Natal lider av en form for vokse-smerter pga den voldsomme tilstrømmingen til denne byen. (Solskinnsbyen!)