Arkiv

Lånene til turistnæringen øker i omfang.

Lån til turistnæringen øker med 23% i første halvår iår.

Representanter fra departementet for turisme og offentlige banker opplyser på den 41ste reiselivs messen i Sør-Amerika, i São Paulo, på spørsmål fra entreprenører om kredittlinjer i turistnæringen i landet. Det er en god mulighet for investorer i RN her møtte mer nært kontakt av modeller for  finansiering.

Ifølge samordning av departementet for turisme investeringer hadde midler gitt til selskaper i turisme- sektoren en økning på 23% fra januar til juni 2013 sammenlignet med samme periode i fjor.

Investeringer steg fra $ 5 milliarder til $ 6.1 milliarder i perioden. I 2011, så steg bankenes utlån med summen R $ 8,6 milliarder og i 2012 så var, summen på $ 11.2 milliarder, ifølge departementet for turisme.

 

Lånene er beregnet på flyselskaper, hoteller, parker, transportører, barer, restauranter, Bilutleie selskaper og reisebyråer og kan gis av Banco Brasil, Caixa Econômica føderale, Banco Nacional de Desenvolvimento economico og  sosiale (BNDES), Banco do Nordeste og Banco da Amazon.

Men vi som sitter her på gjerdet og slikker morgensol, vil likevel ha i bakhodet at opptag av store lån, ikke nødvendigvis betyr direkte investeringer – det kan også være behov for midler bare for å kunne overleve videre i markedet?