Arkiv

Natal Shopping åpner ny fløy med 28 butikker.

Natal Shopping åpner 28 nye butikker i en helt ny fløy.

BR kjøpesentre og Ancar Ivanhoe, som er gigantene innen kjøpesentre i Brasil, innviet i går utvidelsen av Natal Shopping. Med reformen og byggearbeidet som varte litt mer enn et år, steg brutto arealet for butikker etc. fra drøyt 19.000 m2 til 26.100 m2.  Det totale antallet parkeringsplasser har også økt, til nå 1.300, og antall butikker økte fra 112 til 139, i denne første fasen av utbyggingen.

Bare i går, debuterte tjueåtte butikker på det nye kjøpesentret. Blant dem en Fantasy-selger som produkter av Disney, George Bischoff, vingårder, Imaginarium og pasta fra Mia. Andre 31 butikker åpnes tidlig i 2014 og da blir det totalt 170 butikker. Foruten lojas Americanas og C & A, allerede i drift og samarbeidet vil økes med en filial for Renner konsernet.

Kinoen som vil inneholde seks saler,drives av Cinépolis, er fortsatt under bygging og prognosen er for en levering i desember. Ifølge Superintendent av dette Mall, Paulo Cesar, var debuteringen av det helt nye Natal Shopping – virkelig noe å se fram til.

Informasjon om utbyggingen er allerede avslørt i media og man snakker her om en investering på R $ 80 millioner. De også forklarte at de forventer bedre resultater med denne utvidelsen, i flyten av nye kunder, salg og fakturering og en fin og blå bunnlinje mot slutten av året. heller ikke anslag på slutten av året.

Revitalisering av dette kjøpesenteret begynte i 2010, med ankomsten av nye merker, inkludering av tospråklige service, investering i atmosfære og parkering med automatisering. Utvidelsen som åpnet i går var den største noensinne holdt siden kjøpesenteret ble grunnlagt for 21 år siden.

Og vi som sitter her på gjerdet og våkner langsomt opp i den herlige morgensolen, er klare med VISA kortene våre og gleder oss til å ta dette nye senteret i øyesyn og det skal ikke stikkes under en stol at den gamle versjonen begynte å se slitt og litt nedkjørt ut? Bare så det er sagt.