Arkiv

Man bare venter på ulykken………….

Omgivelsene rundt Omar o Grady’s er et  scenario for ulykker.

Arbeidene rundt Avenue  Omar O’Grady, mere kjent som forlengelsen av Prudente de Morais, i Pitimbu, ligger fortsatt som en slagmark . Den 17 August, lover riktignok avdeling for opphold og spor (DER) at innen en måneds periode fra gjenopptakelse av arbeider til en ferdigstillelse og har lovet at så snart som mulig, når regntiden er over å fortsette med arbeidet.

I August, rapporterte avisen Tribuna do Norte om dette bortglemte arbeidsprosjektet, men det gled snart inn i  glemmeboken. I September så har ingenting forandret seg. Graffiti viser fortsatt at arbeidet ikke får mange besøk fra representanter for regjeringen eller myndigheter. Rør-Flensene ligger fortsatt klare til å drepe på ulike punkter ved arbeidsstedet og dette hindrer også trafikken enormt på stedet.

På spørsmål til myndighetene, får man bare et tja og ha til svar og ingen vil svare på når man har tenkt å oppta arbeidsprosjektet – eller om det må en dødsulykke til for at ansvarlige myndigheter våkner opp av Tornerose-søvnen sin?

Vi her på gjerdet kan ikke annet enn å gremmes over en slik likegyldighet – nå må dere snart ta dere sammen der oppe på Rådhuset!!!

128356