Arkiv

Streike kaos de luxe innen politiet.

Streiker ved politistasjonene vil bli etterforsket av myndighetene.

Statssekretæren for offentlig sikkerhet og sosiale forsvar av Rio Grande do Norte , Doug da Rocha, er sendt ut for å undersøke omstendighetene omkring plikt ved politistasjonene av de nordlige og sørlige områdene, både ved at det tekniske og vitenskapelige politiet Institute (ITEP) ble stengt kl. 18:00 fredag (13), på grunn av streiken av agenter og registratorer  ved det Civile politiet og ansatte i ITEP.

PM og brannvesenet mått ta over oppgavene frem til midnatt pga denne spontane streiken.

Regjeringen i staten Rio Grande do Norte holder alltid forhandlinger gående med streikende. Fredag hadde SESED allerede bestemt hvem av stasjonene som mått ta plikt-tjeneste, da ITEP ble stengt av de streikende, slik at tjenesten kunne fortsette, for å ikke skade sivilbefolkningen. Stasjonen på sørsiden, som arbeider i Candelaria, skulle fungere i hovedkvarteret for den generelle kommando av militærpolitiet og andre kunne bruke andre politistasjoner som var åpne i tidsrommet. Fjerning av streikende ansatte som ikke utøvet sine pålagte aktiviteter hos ITEP ble derfor foretatt av brannvesenet, med støtte av militærpolitiet.

Selv om logistikk er planlagt av sekretariatet av staten for offentlig sikkerhet og sosiale forsvar, så skadet de streikende likevel befolkningen. «Vi vet hvorfor tjenestene har blitt suspendert i denne perioden skade befolkningen. Regjeringen har alltid holdt åpen kanal til forhandlingene og det var ingen grunn for de streikende til å suspendere tjenester. De ansvarlige vil måtte svare for sine handlinger. Vi har nå lagt planer, slik at aktivitetene fortsetter ved begge plikt stasjonene til ITEP, forklarte»sekretær Doug da Rocha.

Vi som forsøker å smile, her vi sitter på gjerdet og forsøker å nyte morgensolen, kan ikke si annet at vi får en vond klump i magen, når noe så viktig som politiet og rettsmedisinere driver og streiker vilt i hytt og pine og bryr seg katta om sikkerheten til sivilbefolkningen i hovedstaden – fy skamme og dobbelt skamme!