Arkiv

Flere veier vil bli stengt pga arbeidet rundt den nye stadion.

Vei arbeid stenger veier i området rundt den nye stadion.

Det kommunale urban+ mobilitet (SEMOB) har allerede definert flere tiltak og endringer som vil bli gjort gjeldene for trafikken i parallelle og tilstøtende gatener og avenyer til Avenida Prudente de Morais, i kraft av den fremtidige byggingen av viadukter og tunneler rundt Arena das Dunas stadion, foran VM-2014 av FIFA.

Stedfortredende sekretær for transitt av Semob, Walter Pedro da Silva, sa at før i morgen da ordfører Carlos Eduardo Alves skal kunngjøre datoen på dette som begynner å ta effekt og gjør endringer i trafikken, som nå må utføres i forkant av dette nye trafikk bildet.

Vi ba om en uke til å utføre alt forarbeidet med å endre dette store trafikk bildet, sier Walter p. da Silva, fra Consortium Queiroz Galvão/Ferreira Guedes som utfører installasjone på byggeplassen.

Før det, vil ifølge Walter Peter, så vil Semob gjøre en ny skilting for gatene der biler vil bli omdirigert, i forhold til det som gjelder i dag av avenida Prudente de Morais og Lima og Silva. Ifølge ham, vil kommunen også asfaltere gatene som er belagt med Brostein, slik som Morales Navarro, foruten Sebrae, Raymond Chaves, Francisco Mignone og Militão Chaves.

Ny lay-out for trafikkbildet rundt Arena das Dunas vil snart bli presentert gjennom media, i tillegg til pamfletter som distribueres ut til bilførerene. Men Semob forventer at før konsortiet av kontraktører starte byggingen, må de omdirigere noen strekning av avenida Prudente de Morais, mellom Navarro og Lima og Silva og Raimundos Chaves, på høyden av DED’S gym, på Alto da Candelária. Informasjon om dette kommer snart i media.

For å unngå å skade masse transitt-ruten «det er vår prioritet for ikke å skade noens personlige vaner, så er det  rapporterte at en åpning er laget midt i byggingen av sentrale avenida Prudente de Morais høyden på tastene Mari Rua, inkludert plasseringen av nye skilter på tre steder.

Det gjelder å sette seg nøye inn i det nye kjøremønsteret så fort som mulig, for å unngå at man blir totalt forvirret når man kjører i dette området sier SEMOB.

Vi som nyter morgensolen på et duggfriskt gjerde her i morgensolen, gleder oss over alle nyheter som forteller oss at det stunder fremover mot et VM – 2014 i juni. Da får vi heller stå ut med litt trafikk kaos etc. – men det er vi jo så godt vant med fra før av her i Natal – særlig i rush tiden, som kan være en sann prøvelse.