Arkiv

Moderniseringen av strendene våre skal være ferdig til mai 2014.

Ordfører i Natal, Carlos Eduardo,  har signert rekkefølgen på arbeidsplanen for arbeidene med urbanisering og bedre tilgjengelighet langs våre strender i  kommunen Ponta Negra-stranden, på sørsiden av hovedstaden vår, sonen øst ved Praia dos Artistas stranden og frem til  Fortet Reis Magos. Intervensjoner budsjetteres på R $ 13 millioner med finansiering fra departementet for turisme, og vil bli utført av Construtora Ramalho Moreira, som må levere tjenestene ferdige på slutten av mai i 2014. Seremonien med signeringen fant sted på ettermiddagen mandag (16), i hallen på Palace Felipe Camarao og inkluderte deltakelse av kommunale sekretærer, medlemmer av de kommunale enhetene for turisme i Rio Grande do Norte.

Partnerskap av kommunale avdelingene av offentlige arbeider og infrastruktur (SEMOPI), urbane tjenester (SEMSUR), og turisme og økonomisk utvikling (SETURDE), prosjektet vil påvirke ca. syv kilometer av kystlinje og vil primært gjelde retningslinjene for urbanisering, eliminering av arkitektoniske barrierer og moderne land arealbruksplanlegging, urbane områder nede ved vannet og utbygging og konsolidering av turist korridorene.

 

Total, det vil bli gjort av følgende tiltak: tilpasning for fotgjengere med utskifting av beleggn, distribusjon av ny møblering, sykkelbaner mellom strendene innenfor en middles avstand og tilstrekkelighet med plass for kioskene i området og gjøre tilkomsten av disse  mer behagelig og store nye tilgjengelig sjø-bad og å opprette områder for  depositum og søppel etc. fra kioskene, ramper og trapper for god tilgang til sand-stripen med tilstrekkelig skilting, parkeringsplass, utskifting av gatebelysning, mere dekorative belysning, landskapsforming, rekreasjonsområder for barn og pensjonister.

Blant de offentlige fasilitetene så får strendene i sentrum en livreddende overvåking og en brannstasjon, to nye bussholdeplasser, 18 kiosker blir tilgjengelig hvorav ; seks kiosker/bar, seks offentlige toaletter, som fem enheter med innskudd av to lekeplass med leker, butikker (Pâmpano square), i tillegg til benker, hvilesteder, offentlige telefoner og nytt moderne landskapsarbeid.

Ponta Negra-stranden, får foruten kiosker (29), batterier av toaletter (05), livreddende observasjon-punkty, brannvesen punkt, mellomrom for salg av håndverk, benker, søppel beholdere/containere, telefoner og ny moderne landskapsformingen, også med to spillesteder (kort/sjakk) med overbygget lysthus. I mai måned,møtte ordfører Carlos Eduardo forskjellige  bransjeforeninger og turist-organisasjoner, eiere av boder og forhandlere på offentlige områder langs strendene av proffe og nybegynnere for kunst, langs Areia Preta og Ponta Negra-stranden for å diskutere prosjektet. Ifølge kommunale Urban tjenestene (SEMSUR) blir alle nåværende eiere av kiosker og telt værende med sine kommersielle salgs-områder.

 

Ordføreren sier han satser på å få strendene i så bra stand at de blir blant de fremste i hele Brasil, med hensynt til bruker vennlighet og et flott utseende.

V i her på gjerdet, sitter og gnir oss i hendene av pur forventing til hva som skal komme!

128497