Arkiv

CAERN ombestemmer seg

Caern advarsel om en  folketellingen i Ponta Negra er avblåst.

Vann og avløp selskapet Rio Grande do Norte CAERN, sendte fredag (20) ut en note til media om at de likevel ikke vil foreta en proklamert folketelling i området Ponta Negra. Dette pga ville protester fra befolkningen og at CAERN innrømmer at en slik folketelling med  informasjonen om bosatte innbyggere og eller familiemedlemmers vann/avløps vaner ikke samsvarer med tjenestene som tilbys av selskapet.

Grunnen til dette er at man trenger disse dataene til å drive nettverket som fanger opp regnvann etc.

«Det er heller Rådhuset sin oppgave å samle inn slik informasjon om  bruken av regnvannet» sier CAERN. I tvilstilfeller kan man ringe til myndighetene og snakke med en offentlig tjenestemann på telefon: 115 – sier notatet.