Arkiv

Et avansert post-ran.

Gjeng invaderer huset til post-sjefen og stjeler verdier fra hvelvet.

Et bande på fire menn brøt seg inn i hjemmet til lederen for postkontoret i Baraúna, en kommune i den vestlige regionen av staten i de tidlige timene i går (23). Ifølge militærpolitiet, så ble postsjefen tatt med til postkontoret og der tvunget til å åpne safen. Verdiene der ble tatt av gruppen og man har ikke oppgitt størrelsen på verdiene, ifølge PM informasjon fra staten Ceara i nordøst-regionen.

Kontakter for PM har uttalt at de fire mistenkte brutalt brøt inn i huset hvor post-sjefen sov, sammen med sin kone og to barn tidlig på morgenen. Ofrene forble under trussel om vold fra gruppen til morgenen og man ville vite oml familiens rutiner på morgenen.

Politiet sa gruppen forlot postkontoret allerede tidlig denne morgenen, ved rundt 07:30 tiden, nå med kontantene og de flyktet i post-sjefens bil..

Til tross for en del informasjonen så kunne militærpolitiet ikke gjøre noen arrestasjoner og man venter ankomsten av forsterkninger for å forhøre post-sjefen nærmere om hva som nøyaktig skjedde.

Men de kriminelle fuglene er nok allerede over alle hauger?