Arkiv

Carnatal er flyttet til ny adresse i år.

Den 22 utgaven av av Carnatal vil i år få en ny adresse: Avenida Omar O’Grady. Hendelsen bør kunne foregå nogenlunde greit  nær skjæringspunktet for ruten, kjent som Avenida Prudente de Morais, med Avenue dos Xavantes. Informasjonen ble sluppet til media i går i et intervju med program-entreprenør Freire Paulinho seks nyhetene i  radio FM 96. blant annet, kom med denne opplysningen.

Ricardo lagt at noen besøk skal skje snart til sted for definisjoner av ruten og plasseringen av hytter. Av Carnatal er i årsatt til datoene fra; 5 til 8 desember. Fortsatt mangler noen detaljer, men de er nok på plass innen begynnelsen av desember? Han kunne ikke gi noen opplysninger om hvor diverse hytter (camarotes) skal plasseres, da dette ikke er endelig bestemt, da det nye området er litt komplisert å arrangere Carnatal i.

Byrådet bestemte på et møte igår at det gamle området rundt Stadion das Dunas, ikke lar seg bruke i 2013. Dette på grunn av stramme tidsfrister til å få den nye stadion ferdig ved utgangen av året.
Men kontakter innen myndighetene og politiet, sier at dette ikke er endelig bestemt og at det enda er noen brikker som må på plass før den offisielle bekreftelsen ligger på bordet.

Vi her i morgensolen som nyter livet på gjerdet vårt, vil heller ikke ta dette for god fisk og vi bruker derfor slagordet til natalenserene; Vi skal tro på det – når vi kan ta på det. Men, en ting er sikkert og det er at Carnatal 2013 ikke på lngt nær kan bli som i de foregående årene og vi har allerede begynt å glede oss til Carnatal 2014, som vil gå av stabelen på det gamle stedet og med den nye Stadion das Dunas som et naturlig midtpunkt – det blir kjempe spennende?