Arkiv

Flyttingen av Carnatal ikke så enkelt likevel?

Til tross for bekreftelse om at Carnatal 2013 vil bli holdt på Omar Avenue O’Grady, så¨har  miljøorganisasjoner og trafikk- politiet ennå ikke mottatt noen offisiell forespørsel fra utvalget for Carnatal, til å kunne starte forberedelsene som er nødvendig for å endre trafikk, gater og sikkerheten i området. Beboerene på stedet er fly forbannede over at man forsøker å overkjøre dem fullstendig i denne saken og lover kamp og protester mot et eventuellt Carnatal her. De har ikke engang fått en opplysning om at et slikt digert arrangement skal finne sted her i deres nabolag!

Flere beboere har notert seg at landmålere har vært i aktivitet i området, men som er meget hemmelighetsfulle på hva de driver å måle opp – dette er sikkert pga Carnatal mener befolkningen i området rundt.
Det er delte meninger for og imot et Carnatal her og ungdommen som ønsker fest, musikk og stas pluss mye alkohol, er her i flertall, mens den faste befolkningen her, er så absolutt imot hele greia.

På tirsdag, 24, bekreftet direktørene for PR til Carnatal at Carnatal skal feires her, men det mangler veldig mange offentlige tillatelser før sjakk-brikkene faller på plass?

Miljøforkjemerene begynner nå å komme på banen og har sterke krefter i ryggen og beboerorganisasjoner i området har begynt å true med sivil ulydighet og protestaksjoner ann mass pga Carnatal. Vi vil så absolutt ikke ha en slik fyllefest med en gedigen høy musikk-støy tredd ned over våre hoder, er budskapet fra den kanten.

Vi her på gjerdet sier oss at magefølelsen nok går i retningen av et formidabelt bikkje-slagsmål og at det skal nok renne en masse vann under den nye broen, før den endelige avgjørelsen blir tatt i denne betente saken?