Arkiv

Staten RN kan ikke gi mere fordeler til industrien i staten.

Staten RN sier at de ikke kan gi flere fordeler til industrien i staten og at de sier seg lei for at bedrifter nå teller på knappene for om de skal fortsette å drive i RN.

Myndighetene påstår at de har gitt alt de kan av tilskudd og subsidier som er mulig til industtrien i RN som det er og at de ikke ser seg istand til å øke disse tilskuddene på det nåværende tidspunkt. De påstår at det er etablert flere store nye bedrifter i staten, mens antall arbeidsplasser stadig synker i RN – hvordan kan man få dette til å gå ihop? Man skylder også på at man mangler egnede tomter for nyetableringer av bedrifter, men dette er vanskelig å forstå når man bivåner store nedlagte bedrifter og øde områder nære til Natal?

Det er noe som heter  «å spare seg til fant» og vi er redde for at det er nettopp dette som er i ferd med å skje i RN staten nå.

Vi som sitter her på gjerdet og diskuterer med brassevennene våre, har vanskelig å begripe at det som myndighetene påstår er realitetene. Sannheten er nok heller den at vi har for dårlige overbetalte politikere?