Arkiv

Maracajau investerer i kultur og sport.

Maracajau investerer i sport og kultur.

Litt lokalt små-sladder fra småbyene rundt Natal.
Maracajaú, investerer i kulturelle og sportslige hendelser. Sist  søndag (29) i parken Ma-Noa, et tungt bly anker for turismen i Brasil, da de vil være vert for den tredje fasen av statskrets mesterskapet i  håndball.

I alt 12 lag deltok,  fem av lagene som deltok var kvinner og sju var mannlige. Noen lag er  integrert i sand-håndball; Circuito Brasileiro de Handebol..

De som var til stede i Maracajau på søndag, kunne få oppleve utøveren Carol Lima, fra håndballaget Handebol de Futuro Team. Hun er vurdert, i den nyeste utgaven av den brasilianske håndball kretsen av håndball, i Macaé (RJ), som den beste utøveren i hele Brasil.

NB! 26 og 27 oktober skal Maracajau ha et stort gate opptog. Festivalen vil være «en fremdriver for alle typer av kunst» holdt på den store plassen foran kirken.