Arkiv

Politiet får mindre drivstoff.

Politi kjøretøy stopper opp, i stedet for å patruljere i kvartalene. Politiet prioriterer nå forekomst av drivstoff på bekostning av andre viktige oppgaver.. Tom tank på biler mot slutten av dagen, gjør at de ikke kan patruljere om natten NB!. Rapportene er fra militærpolitiet som sier de ikke kan arbeide uhindret lenger, etter staten regjeringen har vedtatt for de siste to månedene, en reduksjon i mengden drivstoff tilgjengelige for hvert kjøretøy, som en metode til å  mål å unngå unødvendige utgifter. (drit i sikkerheten med andre ord?)

Regjeringen etablerer en ny kvote på 300 tusen liter til PM i året og dette er en nedgang på hele 12.2% på en kvote som allerede er knapp nok.

Drivstoffutgiftene har alltid vært et mål for krangel mellom brukere og bevilgerene i RN. Annonyme politifolk, sier til avisen Tribuna do Norte at dette nødvendigvis måtte gå ut over natt-patruljene særlig og det er jo da som kriminaliteten er på sitt høyeste – dårlig tenkt av politiet med andre ord?

Det er greit at myndighetene sliter med en dårlig økonomi, men vi sysnes likevel at vi kan sette et spørsmålstegn ved prioriteringen? Burde ikke sikkerhet og helse komme langtt foran ublue lønninger til dårlige politikere og burde man ikke angripe et byråkrati som suger ut 70% av midlene til null og ingenting på en helt annen måte og ta tilbake alle disse pengene og bruke dem på borgerens beste?