Arkiv

Et annerledes Carnatal i 2013 ?

Den 23 utgaven av av Carnatal som eventuellt skal avholdes på et nytt sted og med en totalt annerledes infrastruktur  og beliggenhet – får en kjempestor utfordring i å kunne motta minst 100.000 personer der den 5 til 8 desember? Avenue Omar O’Grady, i kommunen Parnamirim, mellom broen over Rio Doce og BR-101. Det er nå bekreftet at ti attraksjoner og fremstående investering-organisert arrangement, vil transformere området i et område som inneholder flere hundre tusen mennesker per dag. Salg av hytter (Camarotes) og bygging av tribuner vil eventuellt startes i løpet av de 10 neste dagene?

RN ønsker ikke å gi slipp på et slikt stort arrangement i 2013, men utfordringen og problemene med å arrangere karnevalet på det nye stedet står allerede i kø. Man skal huske at et slikt arrangement blir ikke lett her ute på «landsbygda» og med tre kilometer uten gatebelysning og annen nødvendig infrastruktur. På toppen av det hele så kommer beboerene i området sin fiendtlige innstilling til å holde arrangementet her.

Mange kritiske røster mener likevel at det beste for ryktet til arrangementet, var at man hoppet over Carnatal i 2013 og heller kom mye sterkere tilbake til neste år og det nye flotte Dunas Stadion – området i 2014?

Noen kritiske røster sier at det vil bli svært vanskelig for politiet å opprettholde ro og orden og sørge for en trygghet for deltakerene til Carnatal – særlig på kelden og natten i mørket.

129416Avenue Omar O`Grady er ikke mye å skryte av for tiden!

 

129415