Arkiv

Områder i Ribeira flyter over av søppel.

Ribeira områder flyter med søppel i gatene.

Noen av gatene og av nabolaget i bydelen Ribeira har vært gjenstand for en oppsamling av søppel uten at søppelmennene i nabolaget har merket noe uregelmessig i den urbane søppel-innsamlingen. En av stedene som er mest berørt er gaten Rua das Virgens, ved siden av baren Buraco da Catita, men du kan se en masse søppel akkumulert også på avenida Duque de Caxias, ruas Dr. Barata e Tavares de Lira.

Hørt av avisen TRIBUNA do NORTE, så uttalte direktør for planlegging og miljømessig forvaltning og urbane tjenester selskapet (URBANE), Matias Cardoso Moreno, at det er ingen uregelmessighet i innsamlingen. «Hver dag, så undrsøker vi  disse veiene for fjerning av skrot. Hva som kan skje er en utplassering av slikt avfall, etter at søppelbilen har passert, forklarte Josivan Moreno.

 

Ifølge ham overvåker urbane daglig disse punktene hvor søppel og skrot samles hyppigere. «La oss forsøke å undersøke dette området enda bedre før søppelbilen kommer, sier direktøren til avisen.

129563