Arkiv

Bilslakt-bande tatt i Parnamirim.

Gjengen som spesialiserer seg på bil-slakting, er arrestert i Parnamirim

En gjeng som stjal kjøretøyer og deretter slaktet dem og solgte delene, ble nylig arrestert av femte bataljonen av PM  politiet. Tre menn og en kvinne har blitt arrestert i et verksted i nærheten av Cohabinal, i Parnamirim.  Rafael Almeida de Azevedo, Pedro Paulo Luís Gonçalves og David da Silva Mesquita og hans kone Carmen Tarcy ble arrestert sist lørdag  ettermiddag.

Alex Régis sier at flere kjøretøyer og en masse deler ble beslaglagt av politiet

Politiet kom på sporet av gruppen etter et anonymt tips om en bil  (Mitsubishi L-200) som ble forlatt i Cohabinal. Når de sjekket chassisnummeret på bilen mot politiets lister, fant man at bilen var stjålet. Snart etter klarte politiet å identifisere enda en bil i verkstedet av samme modell som det var gjort ulovlige endringer på og som tydeligvis hadde deler fra den første bilen påmontert.

Alex Régis opplyser at politiets eksperter har funnet flere objekter fra slaktede kjøretøyer inne i verkstedet. Under arrestasjonen ble det beslaglagt en pistol cal. 7,65 m/ammunisjon + 300 gram kokain og en masse bildikumenter og mange bilnøkler til biler.

Gjengen som er arrestert, kan se fram til en lang ferie på det brasilianske politiets regning – grøss!

129772