Arkiv

Økende tvil om Carnatal avviklingen.

Selskapet som står for Carnatal, utsetter salg av boder, hytter (camarotes) og T-skjorter etc. – intil videre.

 

57 dager før Carnatal skal gå av stabelen, så sier nå aksjonsutvalget for Carnatal at alt foreløpig planlagt salg av boder, camarotes etc. som skulle gått av stabelen 10.oktober – er utsatt inntil videre.  Det er en økende usikkerhet om stedet der Carnatal ble foreslått arrangert og som årlig samler ca 200 tusen deltakere. I går kom en uttalelse som erklærte at det anbefalte stedet for Carnatal, ikke lenger vil bli holdt på Omar Avenue O’Grady i Parnamirim, slik som planlagt i forrige uke. Arrangementet som er planlagt å finne sted mellom 5 og 8 desember. Etter råd fra Carnatal-selskapet så ble det informert om at markedsføring starter først når det er redefinerer hvor det nye stedet skal ligge og foreløpig så finnes ingen slike planer.

Årsaken til endringen, er ifølge selskapet miljøproblemer og logistikk problemer som ble definert under et møte i selskapet den 7.de okt. Ved nærmere gransking, så var det foreslåtte stedet totalt håpløst pga store problemer med miljø, transport, sikkerhet og hygiene.

Salget av billetter, T-skjorter etc. skulle ha startet i morgen 10de, men er nå blitt stoppet på kort varsel. Stakkars dem som har tatt sjansen og trykket opp tusenvis av T-skjorter, pamfletter, capser etc. Det har jo hele tiden blitt advart mot dette stedet og innbyggerene i området har protestert kraftig overfor å få et slikt stort arrangement tredd ned over hodet på så kort varsel.

Vi som sitter her på gjerdet vårt i den behagelige morgensolen og deler brodelig på innholdet i fruktkurven og dertil medbrakt drikke, aner en kommende panikk fra arrangøren med hensyn til å finne et egnet sted for et så digert arrangement. Kankjse det beste ville være å droppe hele Carnatal iår og heller komme sterkere tilbake i 2014 når den nye Dunas Stadion er ferdig bygget og med et helt nytt velegenet område inntil som elegant passer for et slikt digert karneval. Dessuten så er beboerene rundt i stadion området blitt vant med et årlig Carnatal?

129891