Arkiv

Bank streiken tar form.

Rio Grande do Norte bankene vil antagelig stenge for streik fra kl.18:00 idag fredag. Bank-Syndikatet avventer nå slutten av forhandlingene mellom banker og tjenestemenn på et nasjonalt nivå for å endelig avgjøre om det blir streik idag?  Det viktigste hinderet er hvordan man kan bli enige om nye arbeidstimer og om overtidsbetalingene.

Føderale myndigheter melder at de ønsker en ny forhandlingsrunde for å diskutere det nye forslaget som ligger på bordet over helgen. Men det er fortsatt meget langt mellom tilbud og kravene fra de ansatte.

Talsmenn for des treikende sier at alt avhenger om en enighet gjort under dagens forhandlinger. Blir det brudd så er streiken et faktum blir det opplyst.

Den rammede tredjeparten er likevel temmelig lei og frustrert over alle disse bank-streikene som ruller over staten RN og gjør livet enda surere enn det er for innbyggerene? Det som skaper aller mest irritasjon med disse lange streikene, er at man mister muligheten til å holde innbetalingsfristene og når minibankene blir tomme for penger, så blir det bare verre og verre. Utbetalingen av de små pensjonene stopper og det blir snaut til en fillete striskjorte uten havrelefse for mange fattige pensjonister. Det er alltid tredjeparten som får svi – alltid!

Vi gremmes på deres vegne!

 

130002