Arkiv

Nytt om bank streiken

Foreløpige opplysninger ser ut til å bekrefte av streiken i de private bankene blir avblåst på mandag 14.okt. Mens streiken i de store offentlige bankene vil fortsette videre som nå. (Banco do Brasil, Caixa Economica, Banco do Nordeste). Heldigvis så fungerer nettbankene normalt, slik at vi kan få betalt våre regninger føre forfall. (vencimento).

Vi har ikke bestemt oss for om vi skal le eller gråte over alle disse stadig tilbakekommende streikene innen bankvesenet i Brasil. Men, også innen andre sektorer kan de jamen dette med å streike > som fe.eks.; div.politi, helsevesen, skolevesen, offentlig transport etc. etc.

Kan man gjøre noe annet enn å gremmes over slikt?

(Alle her på gjerdet nikker samstemmig til et slikt standpunkt – sukk!)

Ha en fortsatt fin helg.