Arkiv

Sitteplassene kommer på plass på den nye Dunas Stadion.

Gratulerer Natal og Secopa, hovedstaden ligger rangert som nummer fire!

Notatet for undersøkelsen mottatt av hovedstaden i media, løfter World Cup Brasil 2014 ytterligere opp og rangerer nå Natal som nummer fire på listen over de 12 byene som står som vertskap for Copa 2014.  At Natal blir evaluert som nummer fire av by-forberedelse til World Cup, forundre ikke sekretær av Secopa-RN Demetrius Torres. Han sa at evalueringen bare kommer til å vise hvor seriøst som Natal har behandlet denne saken og at potiguar indianerne og myndighetene, nå ser belønningen for strevet og som vil feste seg i hukommelsen til de besøkende fotball-gale turistene, som en av de aller beste arrangør byene?

Kriteriet som brukes i undersøkelsen var fremdriften for prosjektene som vises i første rekke av ansvarlighet, publisert i januar 2010 av sport-media. Mens Manaus hadde den verste vurderingen med seks poeng, var Belo Horizonte høydepunktet med maksimal poengsum 12 poeng. Delstatshovedstaden ble deretter etterfulgt av Natal, Rio de Janeiro og Fortaleza, alle med 10 poeng.

 

Tre sektorer ble vurdert: stadioner, urban mobilitet og flyplasser.»Den raske utviklingen av Arena das Dunas og garanti for bygging av flyplassen São Gonçalo, som vil være inngangsporten for turister i vår stat RN. samt nærheten  til knutepunkter for samferdsel og fullføring av Prudente de Morais veies nå på den positiv siden for vurdering av Natal. Hovedstaden mottok ikke full poengsum pga forsinkelsen i å starte byggingen av Arena das Dunas, sa»Rodrigo Prada, ansvarlig for portalen.

Magnus Nascimento, opplyser at taket på vestsiden begynner nå å ta form og mottaket av stål fliser og distribusjon av metall takstoler er over. Det samme arbeidet har nå begynt på østsiden av arenaen, opplyses det.

Rosen  av potiguars nye stadion skyldes  hovedsakelig av kontinuerlig fremdriften under byggingen. «Våre forsinkelser under start-fasen var nettopp å overvinne alle de byråkratiske snuble- trinnene og i forkant avklare alle typer av juridiske problem som kan forstyrre fremdriften i arbeidene. Vi var forsiktige med å irritere nabolaget rundt oss og å forstyrre den lokale trafikken minst mulig. Alt gikk derfor over all forventning og som planlagt, sier sa»Demetrius Torres.
OAS begynner nå med fasen av å innstallere stolene i den nye arenaen og vil gjøre at arenaen vil anta en enda mere innbydende form utad mot media og befolkningen i Natal og ikke minst imponere delegasjonen fra FIFA som for tiden besøker nye Dunas Stadion for å sjekke fremdriften.

«Under neste inspeksjon og undersøkelse på byggeprosessen vil vi nok se et markert hopp i % for ferdigstillelse i tall. Men trenden er at i de kommende månedene så er det en haug med mange små-ting som skal justeres og rettes til og dette veier ikke så tungt i eskaleringsprosessens fremdrift i %, sier sekretæren.

Monteringen av de nye stolene vil nok være det momentet som FIFA vil legge mest merke til, under denne inspeksjonen sier Magnus Nascimento.

Selv med et fengende bra arbeids-miljøe, så  snakker verken OAS eller representanter for regjeringen om en levering føre planen. Det gjenstår enda mange viktige faser avbyggearbeidet som ikke har startet enda.

 

Dekningen av taket er forventet å være ferdig senere denne måneden, metall baser er allerede blit plassert på østsiden, mens i vest side blir det nå utført et arbeid med stål fliser. «Begynnelsen av implantering av denne tildekningen har lidd litt under det faktum at man måtte vente på deler og ble noe forsinket, men det var ikke noe som kunne kompromittere den totale planen, «sa sekretæren.

Vi som sitter og nyter vår faste morgensol her på gjerdet, sprettet en boks med frukt-sjampis, bare for å feire at man snart har en haug med nye flotte sitteplasser innstallert på den nye Dunas Stadion.

Skål! og fortsatt god søndag!

130152

130153