Arkiv

Natal gjør seg klar til å motta cruise-turister.

Turismesekretæren i Natal, forsikrer at terminalen snart skal kunne fungerere for å motta cruise turister.

Ja, Natal er allerede forberedt få turister som kommer med cruiseskip, alt fra 15 November?

Sekretær for turisme i Natal, Fernando Bezerril, møtte i går morges (14), i hovedkvarteret til Companhia Docas området til Rio Grande do Norte (CODERN), med George Costa, direktør av Luck i Natal og styret bestående av Ricardo Cavalcante og Otto Militão, i Codern, foruten turisme konsulenten Carlos Sodré.

Andre Bezerril, mener at det pågående arbeidet i havneområdet rundt passasjerterminalen, som snart er ferdig, ikke vil forstyrre anommende cruise passasjerer. Man ønsker å sette opp provisoriske turist-telt (Funcarte) og hvor turistene kan ta i øyesyn kunst fra Potiguar-indianere og andre kulturelle presentasjoner arrangert for de på cruise reisende.

Man vil også ha en stand med pamfletter, brosjyrer, turist kart og hvor man yter en mobil-service for disse maritime turistene. Det første skipet til nå Natal (Jule-øya) medbringende 800 passasjerer – Atracará , kommer 15 november. Allerede fra 5 desember så starter hovedsesongen hos Louis Aura og  som har øya Fernando de Noronha som hovedattraksjonen på denne ruten.

Vi her på gjerdet klapper entusiastisk i hendene for hvert eneste lite/store cruise-skip som ankommer til Solskinnsbyen  – bukker ærbødig for dem alle og ønsker dem hjertelig velkommen til Jul! (Natal)

Kopi av Kopi av yngvar_woxmyhr_jpg_452642m