Arkiv

Carnatal; Usikkerheten råder fremdeles!

En uke etter at AVe. Omar Grady ble forkastet som et alternativ for å kunne arrangere Carnatal, er det ubesluttsomheten som fremdeles råder rundt hushjørnene i Natal. På mandag ble alternativet rundt Arena das Dunas blankt avslått pga at dette området ville bare skape en haug med kontroverser og protester og på så sett ville overgå Omar O’Grady. Nå fortsetter selskapet sin sondering etter alternativer for et eventuellt Carnatal. Den nye og eneste muligheten nå, er i Park Aristofanes Fernandes, i Parnamirim, der som «Okse-festivalen» pleier å holdes.

Den nye diskusjonen nå som preger spørsmålet om levedyktigheten til dette alternativet – Park Aristofanes Fernandes. Parken er administrert av en dyre-oppdretter Association Riogrande do Norte (ANORE), som bekreftet at det foregår en undersøkelse om det er mulig å arrangere karnevalet i dette området? Statens representant Gustavo Carvalho, leder av den utvalgte kampanjen, rapporterer om et møte idag 16.de som vil avgjøre om det i det hele tatt kan la seg gjøre å arrangere karnevalet her? Parnamirim er jo en helt annen by en Natal egentlig og Natal liker dårlig at man stikker av med hele Carnatal på denne måten, i følge media.

 

Roberto Bezerra, som er partner i presentasjons-selskapet , bekreftet diskusjonen om området i  Parnamirim. I de siste fire dagene, har entreprenører besøkt parken for å observere og se om det virkelig er infrastruktur som holder for et slikt stort arrangement der? Det er forventet at på dagens møte med ANORE at man kan avklare dette vesentlige spørsmålet.

 

«Dette er vårt siste alternativet. Hvis ikke man velger Aristofanes Fernandes , så er det ikke mer tid igjen å finne en ny plassering, «erklærer Roberto Bezerra. Det er visse grenser for hva denne parken kan påta seg av arrangementer og man skal ha i bakhodet at man her snakker om antall mennesker i 100.000 klassen.
I morgen blir d-dag for hele Carnatal og med bare 51 dager igjen før et Carnatal eventuellt går av stabelen. Det snakkes i visse kretser om et Carnatal-light, anført i en meget amputert utgave, men dette mener media ikke kan bli et fullverdig Carnatal og mange mener at det beste er å hoppe over hele Carnatal 2013 og heller smelle til med et skikkelig Carnatal Forte de Luxe til neste år i området rundt den nye flotte stadion, med sine nye fine oppgraderte infrastruktur og med en lang geografisk tradisjon?

Vi som stor-koser oss her på gjerdet vårt i den bleke morgensolen og deler en stor fruktkurv + drikke broderlig imellom oss, diskuterer både for og imot og forslagene er mange og uryddige – men stemningen er fin – og vi gleder oss til å bivåne denne utviklingen fremover ……… enten vi kan «Ta på det – eller ikke»!  (;–))

 

 

 

Første ble bygget en naturskjønn by, med hytter, plattinger, arena, barer, snackbarer, toaletter, sikkerhet og overvåkning av kameraer. Viser er i trios elétricos, stadier og telt. Allerede oppstår Flexada, i utstillingen parken i byen på BR-324. Det er hytter, vip områdene og presentasjoner på scenen og i trioen.

 

Minne

 

Forslaget til hold hendelse på gårdsplassen til Arena das Dunas er forkastet en gang for alle, etter oppdra kontroversen. Arrangøren av rettferdighet for miljøet, Rossana likkledet, kom for å etablere forespørsel konstatere betingelsene for å utføre karnevalet i Arena.

 

Hun reiste spørsmålet om tilgang til nettstedet, siden den veier rundt den nye stadionet skal bli avbrutt av arbeidsplassen og sikkerhet for at stadion er uferdig og området av interesse for Høydepunktet var akkurat der den arbeidet Arena struktur verkstedet.

 

I går, fremtredende regissører hadde kl 3:0, planlagt møte med sekretær for offentlige arbeider og infrastruktur, Tomas Pereira Neto, i hovedkvarteret til Semopi, hvor han ville presentere forslaget til fest på Arena. Gruppen imidlertid ikke delta på møtet ved å slippe ideen. Semopi var ikke informert om annulleringen.

 

Selv uten møtet hadde diskusjoner med posisjoner i motsetning til europeiske Arena. Tomaz barnebarn advarte at mobilitet fungerer ikke være lammet. «Vi ikke har forsinkelse av noe slag, under restriksjoner på andre føderale regjeringen ressurser,» rapporterer på verker som vil fungere uavbrutt 12:0 am.