Arkiv

Det blir Carnamirim!

Så er det bekreftet at Carnatal flyttes til Parnamirim.

Det er nåbekreftet: arrangementet blir å finne i parken Fernandes Aristofanes i nabobyen Parnamirim i 2013. På slutten av kvelden igår så bestemte arangør-selskapet at karnevalet iår skal holdes i byen Parnamirim, i parken Fernandes Aristofanes (der hvor okse-festivalen holdes hvert år.) definert sammen med utvalgte medlemmer for kampanjer og bøndenes Association Riograndense (ANORC) detaljene for karnevalet i Parnamirim. Møtet, som fant sted i hovedkvarteret til Anorc og man ber nå om økonomiske garantier fra byrådet i Parnamirim. Dette store arrangementet vil bli uten sidestykke det største som noensinne har blitt lagt til denne byen.
Ifølge en av de fremtredende lederne, statens representant Gustavo Carvalho, ble det definert at CarnaMirim vil skje som planlagt i dagene fra 5 og til 7 desember, i parken som  tradisjonelt brukes til å motta den årlige Okse-feiringen. Ifølge ham, skal salg av Abbots begynne neste mandag, men la til at flere detaljer vil slippes til media etterhvert som de blir klargjort.

Kritiske røster spør nå om hvordan man har tenkt å ordne med parkeringen, da okse-festivalen som blir liten i forhold til CarnaMirim, men selv den har store problemer med parkering?

De som eier det 27 mål store området, ønsker også en økonomisk garanti av arrangørselskapet for å dekke eventuelle ødeleggelser, da med så mange mennesker inne på et slikt ikke asfaltert område – fort kan føre til ubotelige skader på denne fine parken.

Vi her på gjerdet bare ønsker lykke til med karnevalet og flirer litt av media i Parnamirim som uttaler skråsikkert at «Etter et flott avviklet karneval (CarnaMirim), så vil man garantert legge dette karnevalet permanent til Parnamirim»?

Ja, den som har lever får se – vi venter i spenning på om siste ordet er sagt i denne forbindelsen. Dere husker ordtaket til Natalenserene vel; Vi skal tro på det – når vi kan ta på det!

(;<))

130479