Arkiv

Streik innen del av oljesektoren i RN.

Supplyskip i Rio Grande do Norte gikk til streik fra igår torsdag (17) på ubestemt tid og streiken er rettet mot den første auksjonen av pre-salt lag konsesjoner som er planlagt for neste mandag (21).

Ifølge unionen av oljearbeidere i RNS (Sindipetro-RN), så vil alle aktiviteter bli lammet siden midnatt og er en del av den enhetlige nasjonale streiken som vil stanse produksjonen på ubestemt tid. Bevegelsen foreslår at streiken også skal dekke administrative og operative områder, som involverer Petrobrás Systemer for arbeidere og entreprenører.

«Streik er et svar på uttalelsen av selskapet, etter to måneder med forhandlinger og stansen kl. 12:00 am, er en av de verste som arbeidernes representanter av forslag til de kollektive forhandlinge, har sett de siste årene. Mobilisering krever også innlevering av Bill/tillatelse 4330, som åpner for bred outsourcing av landet og sletting av auksjonen av Libra feltet planlagt for 21 oktober, sier i en talsmann for unionen til media.

På ettermiddagen utføres det en protestaksjon fra kl. 16:30, mot pund auksjonen på Boardwalk langs gaten Rua João Pessoa  i Natal.

Akkurat som man i RN blir lammet, så vil også staten Sao Paulo og mange andre forbund også mange andre aktiviteter bli stoppet.. Ansatte i raffinerier og administrative bygninger av Petrobras og datterselskaper i Sao Paulo streiker også i dag på ubestemt tid.

Vi her på gjerdet, kan igjen bare konkludere at dette med streiking; Det er noe brassene kan – trøste og bære?

 

130464