Arkiv

Det sivile politiet har arrestert en gjeng med bank-røvere.

Det sivile politiet arresterte en gjeng med bankranere

Under en felles operasjonen mellom sivile politiet i Rio Grande do Norte og Maranhão, som ble utført på fredag morgen (18), førte til arrestasjonen av syv medlemmer av en gjeng som står ansvarlige for flere bankran, mens de flyktet fra delstaten via delstaten Maranhão. Gjengen brukte en stjålet bil fra en offentlig domstol.

Ifølge innledende informasjon, så beslagla det  Civile Politiet flere våpen i aksjonent, inkludert en 556 rifle, en pistol og en annen 40 cal. og en 380, samme som ble brukt til mordet av en militære politimann i byen Dhaka, i området av Maranhão.

Blant medlemmer av gjengen som ble arrestert, er det fem menn og to kvinner, identitetene har ennå ikke avslørt til media. Gjengen stjal en sort farget Toyota Corolla hos  Court Maranhão, for å stikke av fra staten etter forbrytelsene. Etter at informasjon som er samlet inn av politiet og i Maranhão i Brasil, så ble det også bekreftet at dette er samme gjengen som har operert i  Mossoró området over tid.

Vi på gjerdet applauderer politiet for innsatsen og gratulerer med «fangsten» og håper de kriminelle får sin rettferdige straff via rettsvesenet i RN. Slike innsatser hjelder da noe mot all kriminaliteten i RN?

Godt jobbet!!!