Arkiv

HURRA! Turistministeren gir 10 millioner reals til Natal.

President av deputertkammer, Henrique Eduardo Alves, annonserte i går at departementet for turisme tildeler R $ 10 millioner for arbeider som ; drenering, rydding og asfaltering av enda flere nabolag av Natal. Kunngjøringen ble gjort under audiens hos ordfører Carlos Eduardo Alves  og  sjefen for det sivile kabinettet, Savio Hackrath, deltok også på møtet.

Midlene ble levert av ministeren for planlegging, Miriam Belchior under en telefonsamtale med President Henrique Alves og ordfører Carlos Eduardo. Summen av avtalen skal overføres til departementet for turisme i RN senere denne måneden. «Prosjektene er allerede klare og jeg mangler bare resursene , sa»ordføreren. «Det er en betydelig støtte av Mr Henrique Alves og som vil hjelpe mange til å kunne forbedre kvaliteten på livet til mange  natalensere» anerkjente ordføreren  Carlos Eduardo  som også ønsker å få mer støtte fra andre parlamentariske føderale departementer til hjelp i RN.

Ordfører også bedt støtte fra Henry Adams for utvidelsen av programmet; Minha Casa Minha Vida i hovedstaden i RN. Pr år gis R $ 9 millioner til 4.000 nye hus/hjem. I 2014 ønsker Carlos Eduardo å bygge hele 12. 000 boliger/hjem i Natal.

Henry Acosta og Carlos Eduardo også avtalt  en dato i Natal neste mandag (28), med arkitekt Jorge Arraes, forfatter av prosjektet for revitalisering av havnen i Rio de Janeiro, «Porto Maravilha, å diskutere et partnerskap for en revitalisering av områdene  Ribeira Rocas e Santos Reis. En revitalisering her i samarbeid med privat sektor, ville komme etter at man er kvitt de store lagertankene til Petrobras Distribuidora og utbygging av ny infrastruktur  i området mot elven Potengi som:  Museum,  Rocas marked, ny kommandosentral for redje Naval distriktet og det nye hovedkvarter til DNOCS i den tidligere togstasjonen Ribeira, er allerede blitt gjenopprettet, i tillegg til passasjerterminalen for cruise-turister i Natal Havn. Tildeling av området som innehas av Petrobras Distribuidora og de væpnede styrkene, vil også derfor bli diskutert med de militære sjefer.

Vi som sitter her på gjerdet vårt og soler oss i en herlig morgensol, er kjempeglade for alt som RN klarer å tiltrekke seg av midler, for det mangler såvisst ikke huller å fylle dem i?  Økonomien i RN må vel kunne betegnes å være bunnskrapet – uten at man overdriver?