Arkiv

PRF tar tilbake tyvegods fra en turistbuss.

PRF beslagla tyvegods fra banditter etter et buss-ran.

Den føderale motorvei politiet (PRF) (UP) beslagla på torsdag (24) eiendeler som ble stjålet under et ran av en turist-buss som skjedde i Caruaru i Pernambuco, ved Luiz Correia, Piauí. Handlingen fant sted etter at et vitne ringte inn et tips om at det foregikk et buss-ran.

Ifølge PRF, skjedde ranet 4 timer tidligere når bandittene stoppet en tur-buss i nærheten av 68 km. merket på BR-304 ved Mossorò og tvang sjåføren til å kjøre inn på en avstikker mot kommunen av Serra do Mel. En person som passerte ble mistenksom og ringte til politiet (PRF) om at det antagelig pågikk et ran.

Når bandittene oppdaget at PRF kom så åpnet de ild mot politiet og kastet seg ut av bussen og inn i et tett kratt langs veien. Ifølge informasjon fra politiet, så bestod gruppen av banditter av i alt fem personer og var bevæpnet med en kraftig rifle. I den forlatte bussen så fant PRF ofrenes private eiendeler, som var innsamlet i en stor sekk.

Senere på morgenen, ble en mistenkt medlem av banditt-gjengen arrestert i Mossoró. Ifølge politiet, Linda Viana Filho, var han 22 år gammel, fra Arreia Branco og hadde på seg en 38 kaliber revolver, ladet med seks skarpe skudd. Han ble tatt på fersken da han forsøkte å stjele en bil hos en bil forhandler.

De andre fire kumpanene er fremdeles på frifot, men politiet har visse spor å gå etter.