Arkiv

Okupasjonen av Rådhuset vil få følger for 19 personer.

Rådhuset vil forfølge 19 personer for å tilgrise og ødelegge offentlige bygninger.

Rådhuset i Natal vil i rettferdighetens navn gå til rettslige skritt mot 19 personer som var kjernen til dem som utførte en 10 dagers okkupasjon av lobbyen til Rådhuset. Alle personene vil bli anmeldt og gjøres også rettslig og økonomisk ansvarlig for sine handlinger.

Rettsaken vil omfatte erstatning for offentlige tap, ødelagte militante kjøretøy og brudd på offentlig ro og orden. Videre så ble 4 dører brutt opp i bygningen, pluss diverse skader på innventar og utsyr.

Councilman Albert Dickson (PP), sa at forholdet og listen med navnene på de ansvarlige for søksmålet og ansvarlig for tilgrisingen av offentlig bygninger – vil bli gjort offentlig kjent, slik at innbyggerene kan se hvem som holder på med slikt, sa han.

Han uttalte at han ikke ennå har estimert økonomiske skader som ble forårsaket på bygningen. Men bygningen vil få  nytt maleri, reparasjon av porter/dører og fjerning av plakater og graffiti med slagord av demonstrantene på ytre veggene av bygningen, dette arbeidet holder man ennå på med og demonstrantene skal få betale hver eneste real som dette koster samfunnet, sa han.

Ifølge ordføreren er tilstanden snart tilbake til det normale bare i den administrative delen og derfor kan man enda ikke holde vanlige rådsmøter som planlagt.

Under følger navnene på dem som er anholdt å må stå til rette for sine handlinger;

Fatima Marques de Moura

Sandra Sassetti Fernandes Erickson

Magno Eugênio Avelino da Silva

Flavia Milka da Costa Campos

Aleson Tavares da Cruz

Suzan Marques da Silva Costa

Jordana Galdino do Nascimento

Joaquim M Sanchez

Katsunori Iris Costa

Jayms Lourenço de Souza

Hugo Ribeiro de Siqueira Fernandes

Wanessa dager Pinheiro

Maria da Paz Souza de Oliveira

Frank Matias de Medeiros

Renato Darko

Jonas Fernandes Teixeira Júnior

Sarah de Aguiar Castelo Branco

Evelin ekte Cassia Silva

Wellington Dam Albuquerque Neto

Kilde-STJ

131053