Arkiv

19 åring som er anklaget for 11 mord, er blitt arrestert.

Han er anklaget for elleve mord og det siste skjedde på ettermiddagen i går (26) i nabolaget til Bom Pastor på vestsiden av Natal. Da ble Felipe Santos Aguilar, 19 år, også kjent som «Coqueiro» (kokos-treet),  arrestert på ettermiddagen av offiserene i den niende bataljonen av militærpolitiet, som holder til i dette nabolag.

Magnus NascimentoFelipe Santos Aguilar, er anklaget for flere mord på politimenn i RocamFelipe.

Ifølge politiet, ble Coqueiro i dag tatt av PMs  på Rua Manoel Máximo, i Bom Pastor. Under tilnærming fra politiet så flyktet han blant smugene av gaten og over hus-takene. Etter en ca to timers jakt av politiets innsats-gruppe i nabolaget, ble Felipe Aráujo funnet i et hus ved 14:00 tiden i samme området som han ble oppdaget og i huset til hans fetter.

Politi-Offiserene som gjorde arrestasjonen, mistenker ham for å bære våpen, men våpenet ble ikke funnet på ham under tidspunktet for arrestasjonen.

I følge domstolen i Rio Grande do Norte, hadde «kokos treet» allerede blitt dømt til syv års fengsel som han holdt på å sone i  en halvåpen anstalt – dette også for mord.

Den siste kriminalitet begått av Felipe Santos Aguilar, ifølge opplysninger fra politiet, var mordet på Fabio Maria de Oliveira, 26 år, også på den samme gaten i førgår ettermiddag. Den niende hæren hevder at dette offeret, bedre kjent som Fabinho av Mereto,  drev med kjøreskole opplæring for motorsykkel, da han ble truffet da han ble truffet av flere skudd til hodet, avfyrt av Felipe. Slektninger av Fabio Maria de Oliveira gikk rundt 15:00 til politistasjonen stasjonen på sørsiden av Natal,der Felipe Santos Araújo ble tatt, for å vitne mot den tiltalte. Offerets bror, Fabiano Francisco de Oliveira, 31 år, opplyste at hans bror jobbet som en tjener. Om kokos treet, sa han: «Jeg var glad for å kunne vitne mot en slik morder som dreper folk».

Kerry Daniell, 26 år gammel, er enke etter Fabio. Hun forteller at hennes mann hadde ingen fiender og som var en snill og god mann i Bom Pastor og han var en god mann, en god far. Han som drepte ham, er bare sn stor boms, sa hun til media. Han ødela en hel familie og de hadde tre barn og hun var gravid med det fjerde barnet. Hans far døde på bursdagen til minsten sa hun.

 

I tillegg for drapet på  Fabio Maria de Oliveira, er Coqueiro også anklaget for å ha utført ti andre drap. Han hadde en arrestordre på seg da han ble tatt av politiet.

Vi som sitter her på det fredelige gjerdet vårt i en mild morgensol og deler en masse frukt til frokost, er helt sjokkerte over hvor langt denne utstuderte grove volden er kommet i Natal for tiden. Et menneskeliv koster ikke mere enn 300 reals å bli kvitt, opplyser kilder innenfor de kriminelle i hovedstaden – slik burde det absolutt ikke være? Hit-men burde bare være noe som ikke eksisterte annet enn på film og ikke på billigsalg til 300 reals?

Vi gremmes!