Arkiv

Air France lurer på å åpne en ny flyrute fra Paris til Recife.

Turist portalen og en av bransjens viktigste referanser, Panrotas, publiserte sist uke muligheten for at Air France vil kunne starte en flyrute til Recife. Det ville i så fall være veldig bra for Natal markedet, som kunne få flere utenlandske turister ved en slik ny rute?

Dessuten (og husk at turisme har to kjøre-retninger), ville dette være en ny mulighet for Nord-RN innbyggerene for å kunne fly til  Europa, uten den lange martyrdøden ved å måtte reise via  Sao Paulo eller Rio de Janeiro og som koster timesvis av ekstra tid.

En annen fordel er på billett prisene, for konkurransen kan da påvirke f.eks. TAP og andre flyselskaper til å måtte endre prisene sine forvisse tider av året da prisene er alt for høye.

Reporteren Diego Verticchio, av Panrotas, rapporterte at Air France gjør nå en en markedsundersøkelse for å lodde interessen for en slik ny rute til Recife igjen, som nå har deaktivert for mer enn et tiår. Informasjonen, sa han, ble bekreftet av en direktør i selskapet Air France.

I mars neste flyr år Air France fra Paris til Brasilia, tredje målet i Brasil (selskapet allerede opererer i Rio de Janeiro og São Paulo), med tre rundturer per uke (mandager, onsdager og fredager).