Arkiv

Ny kvinne funnet drept ved elven Potengi

En kvinne som foreløpig ikke er identifisert av politiet, kjent bare som «Pernambuco» ble funnet døde rundt17:00 tiden i går på jernbanelinjen som går ved siden av elven Potengi. Flere punkter av skuddsår ble identifisert på liket, men det nøyaktige antallet skudd er ennå ikke fastlagt. Dette var den tredje kvinnen som er blitt drept mellom søndag 27, og i går.

Politiet mistenker at alle dødsfallene henger sammen med manglende betaling for levert narkotika til kvinnene?

 

Lokalbefolkningen setter et stort spørsmålstegn ved det siste drapet og sier at kvinnen var meget kjær lokalt av beboerene. På kvinnen fant politiet objekter som kan knyttes direkte til bruk av narkotika, så politiet står fast ved sin hypotese om at dette dreier seg om mangelende betaling innen det stein-harde narkotika miljøet. Der gjelder gatas lov fullt ut; Betal regningene dine – eller dø»

Politiet opplyser at hele dette området er gjennomsyret av narkotika misbrukere og at grov vold her er en vanlig del av hverdagen deres.

De tre siste kvinnene som er blitt funnet døde, har ingen familiære forbindelser opplyser politiet og at fellesnevneren her nok er bare narkotika – som vanlig.

Uff og huff sier vi her på gjerdet – for et liv disse stakkarene lever?