Arkiv

Ny kjeledegge for portugisiske tur-operatører.

Portugisisk operatører åpner en ny innsats i João Pessoa for sommeren i nordøst Brasil.

João Pessoa kan være den nye «kjæresten» og kjeledeggen til portugisiske turistbyråer når det gjelder mål i Nord-Øst Brasil og særlig for dem som elsker kiting og vil unngå Natal?

João Pessoa er det ny bestemmelsesstedet som nå er kraftig markedsført av reisebyrået Lusos for neste sesong (sommer, vinter). Dette sier den kommersielle direktør for Solférias operatør, Sonja Regateiro.

Ifølge henne, har hovedstaden i Paraiba i det siste vekket mye nysgjerrighet og forespørsler om informasjon. Dette betyr en ny mulighet for et godt ettertraktet mål for portugisiske turister som allerede er vant til å tilbringe ferien i nordøstlige Brasil.

Nylig deltok et Entourage Paraíba roadshow som var sponset av Solférias i samarbeid med en Exoticoonline operatør og Embratur i byene i Coimbra, Porto og Lisboa.

Trykket for en PR mot hovedstaden i Paraiba har øket sterkt i det siste.

Sonia Regateiro anslår at omlag 10 tusen portugisiske turister vil besøke Brasil sommeren. Mest, sier hun, vil det gagne nordøst området. Executive fremhever området i mellom João Pessoa, Natal og Recife.

Vi her på gjerdet håper inderlig at de ikke glemmer bort Solskinnsbyen Natal midt oppe i promoteringen av sin nye kjeledegge som ligger rett sør for oss?

joao-pessoa-11