Arkiv

Flyselskapene skal bli holdt øye med før/under VM 2014.

Den interdepartementale komité for overvåking av priser, priser og servicekvalitet føre World Cup 2014,  møtte flyselskapenes representanter angående saken om en overvåking av priser etc. innenfor sektoren føre og under VM. Selskapene lovet å forbedre kommunikasjon med forbrukere og et nytt forslag til en ny nett-struktur i luften under VM.

Pris overvåkingenav vil bli gjort av National Civil Aviation Agency (ANAC). Revisjonen av flyreiser laget av FAA etter slutten av hver måned, vil nå bli avholdt annenhver uke. Representanter diskuterte også reglene/rutinene for avbestilling av flybilletter og man kanskje burde sette nivået til gratis for dem som kjøpte disse.

Det er nå helt opp til departementet for turisme og reiser, til å starte en dialog med brasiliansk Association of reisebyråer (ABAV) og brasiliansk Association of turoperatører (BRAZOTA) i den forstand at de overvåker informasjonen til de reisende og alternativene for deres flyreiser og overnattinger. Alle ønsker at servicen og informasjonen skal være så hurtig, riktig som overhode mulig – det tjener alle parter på.