Arkiv

Ny stygg trafikk ulykke på BR-406

I en alvorlig trafikkulykke i morgentimene i går, ble minst to personer drept på  BR-406. Ifølge fet føderale motorveie politiet PRF (UP). En bil, modell Ford Fiesta kolliderte med en lastebi og ulykken skjedde i nærheten av avkjørselen til kommunen  Galinhos, omlag 140 kilometer fra Natal. To ofrene var i Fiestaen og de to andre personer i bilen og føreren ble alvorlig såret og det samme gjaldt en passasjer i lastebilen. Alle ble fraktet til sykehus i hu og hast. De to omkomne ble kastet ut av Fiestaen ved sammenstøtet (ingen bruk av sikkerhetsbelter) og drept i sammenstøtet med terrenget.

Et team av brannmenn og fra det tekniske og vitenskapelige politi institute of RN (ITEP) og den Mobile ambulanse-døgnvakt (SAMU) hadde vanskeligheter med å nå området hurtig pga en meget tung trafikk i området på grunn ferien rundt de dødes dag (Halloween). Inntil nå så er det fremdeles litt uklart om omstendighetene rundt denne ulykken og antallet som omkom NB!

I Natal skjedde det også en annen trafikkulykken på fredag. Et kjøretøy mistet fullstendig kontrollen pga vannplaning og endte opp på taket midt på Via Costeira, men det er ikke meldt om døde eller alvorlig sårede i denne ulykken.

Vi som nå nyter naturen og stillheten her på gjerdet vårt, kjører alltid defensivt til og fra dette stedet og holder alltid et våkent øye med trafikk situasjonen,  både foran og bak oss. Trafikken her i Natal kan være farlig og alt for mange tar farlige sjanser og bryr seg katta om sine medtrafikkanter dessverre.