Arkiv

En gjeng med posthus-røvere ble arrestert.

En gjeng bestående av sju personer ble arrestert som mistenkt for å rane postkontorer i Rio Grande do Norte. Operasjonen fant sted på slutten av natten denne sist lørdag (2), på stranden Muriú, i kommunen Ceará-Mirim, i en felles aksjon mellom militære task force og en bataljon av politiet i staten. Hos gjengen ble funnet i biler, utrustning som , skjærebrennere, mobiltelefoner, penger og narkotika. En av gjengmedlemmene er mindreårig.

Junior Santos Entre sier at materialet av beslaglagte mobiltelefoner, biler,våpen, ammunisjon, klokker, crack og penger, ble beslaglagt og inndratt til fordel for staten i RN.

Gjengen er mistenkt for å ha ranet post kontorer/byråer i kommunene Tenente Laurentino og Parazinho. Undersøkelser pågår videre for å sjekke om de har vært engasjert i andre tilfeller av lignende tyverier i RN.

To av innsatte hadde en åpen arrestordre på seg. En av dem, Natasha Shah, ble siktet for ulovlig besittelse av våpen. Ifølge politiet er de innsatte beboere i nabolag Bom Pastor, Golandim e Paço da Pátria.

De istenkte ble funnet i et hus på stranden Muriú, St. Antonio Basilio, og var i huset sammen med syv andre kvinner, blant dem fire tenåringer. Disse har tilsynelatende har ingen tilknytning til kriminaliteten utført av gjengen, ifølge politiet, men myndigheten kan sikte dem for å ha lokket mindreårige til kriminalitet.

Politiet beslaglagtok sammen  med de mistenkte, en bil med rød farge, en svart Tracker, 380 revolver + ammunisjon, en pistol tilhørende 40 Mps, en cal.38 pistol, ulike typer av ammunisjon, skjærebrenner + gassflasker og utstyr, marihuana, crack og kokain. Fangene ble fraktet til politistasjonen på nordsidenav Natal.

 

Liste over fanger:

Marcelo Mann, 20 år

Hudson Parker Onofre, 24 år

Edson Olegario Leonez, 46 år, utnevnt til leder av gruppen

Tiago Fernandes de Araújo, 29 år

Maximilian fødsel, 20 år

Jefferson Sousa, 28 år

131619131625