Arkiv

Julebelysningen i Natal står snart for døren.

De kommunale urbane tjenester (SEMSUR) har begynte å teste den kommende julebelysningen i Natal i år. Ifølge media kontoret til Byrådet hos SEMSUR, blir test-lysene installert på avenida Salgado Filho, på høyden ved den innenlandske skolen, av selskapet som i år er ansvarlig for å utsmykke byen vår til jul.

Testene skal utføres helt til slutten av denne uken  og hvis materialet blir godkjent, så skal den endelige jule-dekorasjonen og installasjonen i hovedstaden, begynne i løpet av neste uke. Avslutningen av dette arbeidet med juledekorasjoner i hovedstaden er forventet å være fullført den 2 desember.

Rådhuset vil bruke R $ 4,5 millioner på julebelysningen i Natal i år.

Den planlagte investeringen på de nevnte R $ 4,5 millioner, er ressurser som belastes via den offentlige belysnings tjenesten COSIP og man bruker av artikler som allerede er innkjøpt av byen og pluss kjøp av litt nytt utstyr. Investerte midler vil også tjene for utsmykkingen av byen under fotball 2014-VM.

Rådhuset kunngjorde at innredningen og utsmykkingen består også av flagg fra land som vil konkurrere under 2014 World Cup, med en spesiell belysning av LED-lys med tekst og hilsener på ulike forskjellige språk og maskotter og LED-tavler med sprakende fargedekorasjoner under tiden som VM pågår.

131654